Thursday, February 27, 2014

I'm Kexan part V (CAMP)

hai. long time no post. 
baru balik dari kem semalam. at Pantai Melawi and Tok bali.
nak cakap penat tu, memang lah penat kan. tapi tak rasa sangat. sebab best. haha
hari pertama tu, aku tido 3 jam je. kira okay la dari hari kedua tak tido langsung! huh. macam org gila aku rasa. haha. dah la penat buat activity, tak tido pulak tu. tapi takpe, janji best :)
even though kitorang baru kenal 3 bulan, tapi hubungan ter-sangatlah rapat. 
okay, bm aku teruk. hoho.
rapat macam adik beradik. sepanjang aku sekolah 12 tahun, aku tak pernah rasa rapat macam ni even dengan classmates aku sendiri. kexans je paham perasaan ni. huhu. next week dah habis kex. sumpah sedih. tapi nak buat macam mana. setiap pertemuan mesti ada perpisahan kan :')
walaupun dah habis kex, tapi kitorang akan contact, insya-allah.
during war game presentation. group aku first presentor. teruk gila kena marah sebab map and illogical step. it's okay, belajar dari kesilapan kan :)


ni Kak Marina a.k.a KM, with his husband, Captain Ariffin.
the best teacher i ever had. seriously..



braveheart :D my group. ni lepas abseilling.

 
Exuberant + Vezeto + Incisors = Kexito

 
Kexito

Braveheart again.

 
okay, muka aku pelik dalam ni. huahua

 
Teletubbies

 
Viking

 
Warriors

 
Gladiators

Conquerous

Legend

l 
at Tok Bali.
ni masa rafting. sebanarnya, nak canoe. tapi owner kayak tu dah jual. so kitorang buat rakit.
best gila time nii *-*

during map reading and contact agent. 
this is not my group members act.
tapi time activity ni best gilaaaaa. group aku ter-sangatlah sporting.
kitorang kena jalan 7km untuk cari agent tu. mcm explorace lah.
aku rindu part nyanyi tuu. karok sambil berjalan. haha :')
I WILL MISS THEM T_T

1 comment :

Aisyah azizon said...

bestnyaa camp... teringinnya nak join camp cenggini ^^