Thursday, January 23, 2014

I'm Kexan part III


semalam post mortem encyclopedia. so before tu, aku nak story pasal tajuk yang kitorang dapat dulu! 
hari Rabu minggu lepas, aku dapat tajuk UNESCO. tau tak UNESCO tu ape? mula-mula aku pon tak tau ape benda unesco. tapi lepas Google, aku tau la. haha. biasalahh.
asyik google aje yang jadi penyelamat bila kita tak tau something, kan? -.-'
okay, so korang rajin-rajinlah google ye ape benda unesco tu..
aku tak nak cerita pasal maksud unesco pon. aku nak cerita pasal assignment aku :p

so hari first o group (meeting), kitorang o group dekat MCD. dari pukul 10 pagi sampai la pukul 3 petang kitorang lepak kat situ. huh. nasib baik je orang Mcd tu tak marah. hihii. 
dah la bising. dah nama pon meeting, mesti la bising kan. 
kitorang buat kat mcd tu sebab lib dah tak boleh bercampur.  -mix gender-
maksudnya, lelaki tingkat bawah dan perempuan tingkat atas. habistu macam mana kitorang nak discuss kalau camtu kann. kalau group aku girls semua takpe la. ni, ada lelaki =.=''

ni hari kedua o group. pic hari pertama takde. sebab tak bawak camera. harhar.
kat Taman Tengku Anis (TTA) :




orang datang beriadah, kitorang datang buat assignment. memang tak kena tempat la.. tapi nak buat macam mana. dah takde tempat lagi. haha.

 =============================== Second day  ===============================

ni kat rumah Hasif. dia yang offer suruh datang rumah dia. so kitorang pergi ajela. senang sikit. lebih comfort gituu. 

Fasihah's painting our Kota Kinabalu :3


Auni's painting her Gunung Mulu :3

this is us.  Sequioa (nama group)
from left, boys ; Hasif, Abu, Aqim and Omar
From left, girls : me, Auni, Fasihah and Izzati.
ada perasan something yang pelik tak lam gambar ni? kalau yang tak perasan tu bagus. 
yang perasan tu, mohon duk diam-diam sudah. wahahaha! ;p


----------- so ni hasilnya model yang kitorang buat! lawa tak lawa takk? cakap lawa cepat!!  -----------

red house and kota A famosa
Omar ngan Hasif did this-

ni beca. hahaha . comel kan? :p

Gunung Mulu.
Auni and Izzati-



Gua Lenggong
Aqim and Abu-

ni Gunung Kinabalu. aku ngan Fasihah buat yang ni. hahahhhaa! lawak je aku tengok.
act, ada awan kat atas tu. tapi time aku snap gambar ni, awan tak siap lagi :p

 D-day! (hari presentation)

our docs. hahaha. dorang ni dapat tajuk cancer.

possssssingggg. untuk mengelak dari nervousness.


Kexan14.


time present tu, aku tak berdebar sangat macam time SIE ngan public speaking hari tu.. 
alhamdulillah. ^^
tapi tapiii, time post mortem semalam, aku kena komen ngan kak marina. dia cakap aku kurang confident, sebab bawak nota besar gedebak. act, tu bukannya notaa. tu gambar species binatang kat Gunung Kinabalu untuk aku tunjuk kat kexan. hurmm. sedih betul. hehe. tapi takpelah. dugaan dugaan. nanti tourist interview next week, aku taknak pegang kertas dah! >:( hahaha.

4 comments :

Mazni Munawar said...

lawalah model tu! saya suka tengok kota a famosa dgn gunung kinabalu.

kreatifnya, siap ade awan lagi :D

Iola said...

cantik nya model2 tu ! sangat kreatif =)

alin afina said...

@Mazni Munawar haha! terima kasih :D

alin afina said...

@Iola hehehe. terima kasih awk. ^^