Friday, December 20, 2013

Result PMR di Maahad Muhammadi Perempuan


evening people! dah lama jugak tak post. so semalam keluar result PMR. So tahniah kepada mereka yang dapat result best-best. yang tak dapat result best pon tahniah jugak. korang dah usaha kan. so tak perlu sedih sedih okayy ^^
so kat bawah ni keputusan PMR sekolah aku. -Maahad Muhammadi Perempuan (MMP)

aku bukan nak bangga ke riak ape, cuma nak bagitauu :p


   


so seperti yang terteraaaa, even sekola YIK dapat keputusan lebih tinggi dari sekolah 'UMNO', tapi as expected, tak pernah nak keluar TV. malu mungkin? lalalala. 

so aku harap result SPM pon se'gempak' result PMR ni. yeah, insya-Allah :)




2 comments :

Jaja said...

alhamdulillah! sy pon tergolong antara 190 orang itu! Go MMP!

alin afina said...

ouh. alhamdulillah ^^ tahniah!