Sunday, July 7, 2013

hari ni cuti.

hai. dah lama tak update blog kan?
*ayat biasa aku bila dah lama tak update* =.=
hari ni cuti! yeah2. yang luar kelantan duk diam sudah. aku tau la korang memang cuti :p
 aku cuti sebab hari ni hari YIK. (Yayasan Islam Kelantan)
so hari ni cikgu sekolah aku semua pergi kat PUTIK. that's why cuti. tak ada cikgu nak mengajar. mwahaha. sounds weird, right? -.-
tapi itulah kenyataannya. 
sekolah aku ni sekolah yang bawah YIK. bukan kerajaan. sebab tu lah cikgu sekolah aku majority tampal sticker PAS kat kereta. EHEM. k, change the topic. malas nak cakap pasal politik :3

so hari ni aku jadi babysitter kat rumah! since adik aku nak duduk rumah ngan aku =.=
yang darjah 1 dan 4 tahun tu. darjah 1 tu pon cuti jugak hari ni sebab cuti peristiwa. *sukan*
*cehh. memang saje je kan kau nak buli aku. zzz* 
pastu mulalah : ''kakak, nak ituu.. kakak nak ini.."
aku lempang gak denii. brr brr. sabar k sabar.
dah la selesema + batuk + sakit tekak. huh. PERFECT MUCH! :/ sobs.

oh yaaa! hari tu kan aku cakap nak upload picture pasal minggu bahasa tu. tapi tapii. urm urm.
memory computer dah low. so aku takleh upload ah gambar tu. hua3. so sedih. 
-
-
-
aku tau tau nak merepek apa lagii. so byebye! ._.

No comments :