Saturday, July 13, 2013

doodle


hari ni hari sabtu. ye, semua orang tahu yang hari ni hari sabtu. saje je nak cakap :p
so hari ni aku tuition chemi. tapi belajar sejam je sebab blackout. muahahah. first time kot kat tuition aku blackout. hmm. bagus jugak lah kan sekali sekala balik awal. hihi
then tadi bosan sangat, so aku lukis doodle ni! :D 
memang tak lawa macam korang punya, tapi takpe lah. saja-saja nak try lukis. 
plus, aku bukan kreatif sangat melukis ni. huhuu.
software used : Paint Tool Sai + Photoshop

ohh yaaa. happy fasting to all muslims. :) lupa nak wish. HOHO.
okay, that's all. dah nak berbuka nii. selamat berbuka you olls :p


2 comments :

miss fifi said...

wah comel nyer :3 Fifi dari dulu memang fail je bab mendoodle ni :D

alin afina said...

hehe. terima kasih :)