Monday, July 15, 2013

doodle again

software used : Paint Tool Sai + Photoshop
idle my time away by drawing this doodle ! :D
kbye.

Saturday, July 13, 2013

doodle


hari ni hari sabtu. ye, semua orang tahu yang hari ni hari sabtu. saje je nak cakap :p
so hari ni aku tuition chemi. tapi belajar sejam je sebab blackout. muahahah. first time kot kat tuition aku blackout. hmm. bagus jugak lah kan sekali sekala balik awal. hihi
then tadi bosan sangat, so aku lukis doodle ni! :D 
memang tak lawa macam korang punya, tapi takpe lah. saja-saja nak try lukis. 
plus, aku bukan kreatif sangat melukis ni. huhuu.
software used : Paint Tool Sai + Photoshop

ohh yaaa. happy fasting to all muslims. :) lupa nak wish. HOHO.
okay, that's all. dah nak berbuka nii. selamat berbuka you olls :p


Sunday, July 7, 2013

hari ni cuti.

hai. dah lama tak update blog kan?
*ayat biasa aku bila dah lama tak update* =.=
hari ni cuti! yeah2. yang luar kelantan duk diam sudah. aku tau la korang memang cuti :p
 aku cuti sebab hari ni hari YIK. (Yayasan Islam Kelantan)
so hari ni cikgu sekolah aku semua pergi kat PUTIK. that's why cuti. tak ada cikgu nak mengajar. mwahaha. sounds weird, right? -.-
tapi itulah kenyataannya. 
sekolah aku ni sekolah yang bawah YIK. bukan kerajaan. sebab tu lah cikgu sekolah aku majority tampal sticker PAS kat kereta. EHEM. k, change the topic. malas nak cakap pasal politik :3

so hari ni aku jadi babysitter kat rumah! since adik aku nak duduk rumah ngan aku =.=
yang darjah 1 dan 4 tahun tu. darjah 1 tu pon cuti jugak hari ni sebab cuti peristiwa. *sukan*
*cehh. memang saje je kan kau nak buli aku. zzz* 
pastu mulalah : ''kakak, nak ituu.. kakak nak ini.."
aku lempang gak denii. brr brr. sabar k sabar.
dah la selesema + batuk + sakit tekak. huh. PERFECT MUCH! :/ sobs.

oh yaaa! hari tu kan aku cakap nak upload picture pasal minggu bahasa tu. tapi tapii. urm urm.
memory computer dah low. so aku takleh upload ah gambar tu. hua3. so sedih. 
-
-
-
aku tau tau nak merepek apa lagii. so byebye! ._.