Friday, May 17, 2013

Soalan Cepumas kepada Mangsa Tag

haalooo! long time no post right. aku exam . so tak sempat nak post. 
act, minggu ni pon still exam. hehe :p
addmath semalam susah gile woiii. hancur kertas akuu. erghh =.='
nvm. perkara dah lepas, jangan diungkit lagii. hua3.
k. hari ni nak join benda bawah ni.
 a big thanks to Raydah and Shazryena 'cause invited me to join this! :D
11 things about myself :

1- seorang yang peramah di alam maya, tapi pemalu dia luar! hahaha. k, kantoii :p
2- suka baca novel, blogging, editing and i love photography so much :D
3- suka budak-budak. lebih-lebih lagi yang pipi tembam tuu . awww!
4- fan of OneD, Maroon 5 and many moreee :3
5- easily get jealous :p
6- seorang stalker. so bewareee. hahaha
7- suka makan. tapi tak suka diet -.-
8- suka buang masa :p
9- suka berkawan dengan orang yang species gila-gila :D
10-  I hate SWEET TALKER. -.-t
11- I don't trust boys.

11 soalan daripada Raydah :

1. Ape komen anda tentang blog raydah?
comel, kemas dan menarik. hikhik. 

2. Agak2 raydah ni org yg mcm mne?
peramah mungkin :3

3. Andai diberi peluang untuk berjumpa dgn seseorang, siapakah org tu?
Our Prohet, of course!

4. Apakah perkara yg paling m'gembirakan pernah berlaku dlm hidup anda?
entah la. ape yeee. hehe

5. Puas hati x dengan diri anda skrg? Sbb?
no, until I get A+ in ADDMATH !

6. Sekiranya diberikan 1 juta, ape yg akan anda lakukan dgn duit tu?
bawak parents pergi Mekah. pastu beli semua jenis gadget kat atas dunia nii. hihi

7. Apa yg anda akn lakukan sekiranya ditinggalkan keseorangan di dlm hutan yg gelap 
pd waktu malam yg sunyi?
saya akan duk kat situ diam-diam sambil tweet "Saya Sesat!"

8. Soalan No. 7 td pelik x? 
sangatt! :O

9. Setiap kali nak masuk tidur, ape yg akan anda bygkan?
tak bayang pape. sebab dah mengantuk sangat. haha

10. Haiwan ape yg paling anda takutkan?
LIPAS!

11. Dlm byk2 warna, warna pae yg paling anda suke? sbb ape? ade sejarah ke?
or still xtau kenapa? ^^
Pink semestinyaaa. sebab... comel. hehe

11 soalan daripada Shazryena :

1. introduce yourself
ouh I'm done with it ^^

2. Matapelajaran yang kamu suka?
physics and addmath. but i never got A in addmath. how saaadddd! T_T

3. Fav teacher?
Cikgu Rosli. tapi sekarang dah tak belajar dengan dia. huuu.

4. time cuti suka buat ape?
online, jalan-jalan ngan family, tidur. hahaha

5. pernah tak scandal and dengan siapa? :O *jujur tau! mbahaha*
errr? soalan jenis ape nii. haha. hurmm. entah laa :p

6. say something about me
cutee. hahaa :3

7. Being my friends on FB?
ouh. nope. but you can add me surely.

8. saya sombong kaa? *ramai kata sombong :'(*
ouh. hee. tak tau. cause I don't know you. but seems that you're not :)

9. suka binatang apa?
binatanggg? err. rabbit! :D

10. kalau Shaz depan mata, korang mau buat apa?
eheh. k, tak paham soalan ni. say hai maybe . hehe

11. orang yang pernah buat korang sakit hati?
my ex.
~---------------------------------------------------------------------------~
okay, done answeringg ! :D *dancedance*
I dont have any ideas to ask you back. sorry T_T'
that's all. okay, byee ^^