Friday, April 12, 2013

cousin's wedding II


act, gambar-gambar ni semua dah lamaa. time cuti bulan lepas tu lagii.
tapi ade aku kesah. nak update jugakk. tak kiraaa. hahaha :p
so time tu aku pegi wedding cousin aku.
okay-okay, jangan confuse. 
hari tu memang cousin aku dah kawin. tapi bukan yang ni. 
yang ni cousin lain pulakk -.-
ramai cousin aku kawin tahun ni. 3 orang. huuu. 
bulan 6 ni cousin sorang lagi pulak yang kawin. adoii. 

kat ICT. my adik and cousin (belah kanan)
chaja bajet cute. hahaaha

okay, ni kat ICT jugak. kitorang memang nak pegi tempat ni time malam. 
tapi malam hari tu bola. so ayah aku nak tgk bola. 
erghh. memang rugii sesangat. -.-''


haa. yang ni la yang akan kawin bulan 6 ni. 
dia ni slalu je layan adik aku tu. tak paham betol.

barang- barang hantaran. act banyak lagi, tapi malas nk edit banyak2. :3



posing with my mom :* hahahaha. 
matured tak muka aku. k, mempoyo for awhile.
kekekee


my cousin and aunt. just ignore background belakang tuh -__-'



okay, muka pengantin lelaki ni macam cina kan? hehe.
sebab dia memang cina pon. muallaf. wuwuu.










perosak gambar betol aa beg merah nii. haish. geram2 ><''
nak edit, tp malas la pulak. biarkan jelahh. -.-

okay, that's all. malas nak upload banyak-banyak. jammed blog aku nanti. 
bhahaha. k byee :*

No comments :