Friday, April 12, 2013

animasi 2013 MMP

long time no post. takda masa nak update. huhuu T_T
okay, nak cakap pasal animasi tahun ni. 
kitorang dapat nombor 2 je. tak dapat masuk final pon. sebabnya macam yang boss aku tulis kat FB ni ;
Jadi,akan berucap panjang sementelah ini adalah tahun terakhir melibatkan diri secara rasmi dengan pertandingan animasi.Ehem,meskipun tidak berjaya melangkah ke final,tapi haruslah bersyukur sebab dengan memaparkan animasi yang xcomplete,tanpa storyboard tanpa subs tanpa sounds effect tanpa outro tanpa editing,sekadar intro dan animasi yang segar bugar dari anime studio 9.1 (obviously plain animation) tapi tetap berjaya meraih no 2 dengan markah 98/120 sementara johan 112/120.well,walaupun andai tayang animasi yang complete,peluang johan itu masih samar-samar (hahaha jalan cerita agak mendatar) tapi kepuasan menayangkan animasi full berbeza.Jadi.benda telah berlaku.dan alhamdulillah.Kerana gagal meraih 1K hadiah johan final,telah berhasrat untuk menghabiskan wang kelab yang berbaki sebanyak 1K++ dengan jamuan kelab yang harus berprestij.Yeay.Akhir kata,terima kasih semua yang terlibat secara langsung atau secara tidak terus,seniors yang kacak bergaya memberi tunjuk ajar,rakan sebaya yang bertukus lumus,juniors yang comel tahun depan terseksa,cikgu-cikgu yang sporting yep,pihak pentadbir yang membenarkan penyertaan,budak budak lepak pondok hijau yang cantik dan keluarga.Sila senyum ;p Brilliant Studio Team It 

haha. so i hope tahun depan dapat pegi final macam tahun lepas. hee ;D

No comments :