Thursday, February 7, 2013

tak tau nak letak tajuk apa

night people ! \^o^/
dah lama tak post. tak ada masaa. :(
busy ngan homework, animasi, video gapim, website sekolah and TUITION! arghhh. ><
takpe2. ni tahun last. tahun depan dah tak sekolah. yayy! :D
*Clap hands* 
so esok bermulanya cuti sekolah. :D 
sekolah aku cuti 4 hari jee. termasuk jumaat and sabtu. awhh. sad life ;(
sebab sekolah aku takde chinese :/
nama pun sekolah arab, mesti la takde chinese. kann? =.='
apelahh. btw, adik aku yang kedua tu takda. dia pegi lawatan kat perak. wuwuuu. 
boring jugak ah dia takde kan.
sebab takde sape nak layan aku -.-
selalunya, dia lah yang layan aku time cuti-cuti macam ni. haha :(
sedih2. tadi aku call dia, dia cakap, on the way pegi Zoo.
what theee? dah takde tempat lain ke nak pegi. -.- rumah binatang tu jugaklah yg dia pegi. huh.
sungguh takde kerjaaa -__-'

video bawah ni best :D sila tengok. haha


and i found this quotes kat Fb Siddiq.
#Quotes ni takde kene mengena pon dengan entry aku. tapi saje je nak share . haha
I want a husband/wife who will get mad at me when I miss a prayer...I want a husband/wife who will pour cold water on me when I don't get up for Fajr Salah...I want a husband/wife who will draw me closer to Allah, who will get upset when I lie, cheat and do bad things and anything wrong...I want a husband/wife who will call me after everyMaghrib Salah to read Qur'an together...I want a husband/wife who will wake me up in the middle of the night for us to pray together and ask forgiveness from Allah.♥

1 comment :

Sophia Hanyz.. said...

smua blog tls dh lma x update blog...Berpakat kew?

http://queen-sophia.blogspot.com/