Thursday, February 21, 2013

minggu HEM.

hai . dah lame tak post kann. tak sempat.
straight to the topic, sekolah aku ada buat minggu HEM aka Hal Ehwal Murid :D
aku ditugaskan untuk jadi AJK dewan dan siaraya. 
so dalam minggu ni, aku jarang masuk kelas. T_T
how sadd. dah la setiap malam dalam minggu tu aku tak study. penat punya pasal. *alasan*
erghhh. SPM is just around the corner though. tapi semangat aku untuk belajar 30% jee.
aku perlu kan motivasiii untuk belajar!!!!! ><
k, stop merepek. -_-'
pic bawah ni kitorang ambik time budak2 dah keluar dewan. bhahahaha.
mengambil kesempatan. sungguh tidak patut ! 
mohon jangan tiru aksi kami ini. ceeh ayatt. hahaha :3

Farah was eating her 'ayam goreng' while posing.
Erghhh. tak senonohh xDD

We are DHOBITAH (arabics)
dhobitah means pengawas in malay ;3

SERIOUS talk, jadi pengawas amaaaat susah dan banyak cabaran.
bila sebut je perkataan pengawas, automatically, AMANAH dia pun besar.
cuma pelajar je yang buat tak tau. dia ingat senang ke jadi pengawas ni.
dia ingat kita nak ke jadi skema ni. *ACT, I'm not that skema* hihi.
aku skema dengan budak yang kurang ajar dengan aku jee. lalala ~
cuba lah memahami sikit tugas kami. 
PLEASE ; jangan bawak barang haram, jangan pergi tempat haram, jangan buat perbuatan yang mengharamkan! *I hope that my schoolmate will read this post. :3*
nobody wants to be a prefect. tapii.. dah kita terpilih. nak buat macam mana . kann. -.-'

okay, tu je ceramah buat kali ni. lain kali kita sambung yee. muahahaha. bye ^^

1 comment :

butterfly said...

tag http://www.nurulazieyan.my/2013/03/1th-bombastic-giveaway-by-cik-amabee.html