Friday, January 4, 2013

encik mimpi.

hi semuaa. salam jumaat ^^
tadi bukak youtube, pastu teringat kat Encik Mimpi nii. suara dia best siot woo.
tapi dia tak pernah tunjuk muka dia. tapi aku rase, mesti dia ni hensem. haha!
dia punya tangan pon lawa gila ohh. 
tak percaya, tengok video bawah ni. haha. comell :3
pastu ade kat komen tu, dia cakap, Encik Mimpi ni tak nak tunjuk muka dia sebab takot nanti pergi shopping kena serbu dengan org yang mengaku sebagai GF, wife, adik angkat bagai kot. macam apa yang matluthfi90 dah kena. haha. xD
aku pon tak tau lah tu fakta ke auta. macam auta pon adaa. haha -___-''
pastu dia selalu jugak buat cover ngan parody. haha. seriously lirik dia lawak2.
korang search sendiri lahh kat youtube tuu. aku bagi yang best-best ajee. :p



No comments :