Friday, January 25, 2013

no title II

long time no post heree! so today nak post. yeahhhh! =.='
actually, tak ada benda best pon hari nii. cuma tukar tempat tuition ajee.
aku ni selalu aje post pasal tuition* haha. memang membosankann! 
sapa suruh baca. tak suruh pon kann. HAHA! :p 
selesema aku pon belom sembuh lagii. awhh. how sad ;(
BTW, JC upload video baruuu. weeeee :D
tak kenal sape Jc? mohon search Google ;p

hot guys overloaded hereee . :3 

Friday, January 11, 2013

tuition -.-

haii. dah lama tak update kan. well~ i'm too busy with my preparations for SPM. *homeworkS*
cehh. SPM lambat lagi okayy. haha. -.-
hari ni ada tuition. tadi ramai gila orang. macam minggu lepas. seriously aku tak suka. =.='
masa minggu first, cikgu aku cakap group tuition aku sikit je, antara 4-5 orang.
tapi sekarang? 14 orang! =.=' haihh.
dah la aku selalu je duduk tepi budak lelaki tuu (Ziyad). hish. tak suka ah.
tuition tu start pukul 8. mana la aku nak sempat kejar pukul 8 tuu.
dah la jauhh. k. banyak gila alasan aku -.-
dah la minggu lepas aku kena bahan dengan cikgu tuu. aku kan duduk sebelah budak lelaki tu. then memang rasa tak selasa gile la kan. nak menulis pon susah. rapat2 jee. nasib baik ziyad tu jenis budak baik.
 ehh baik ke? -.-

pastu cikgu aku cakap, "Jangan risau Alin, kalau Ziyad raba, bagitau cikgu"
ahhhh. aku rase nak balik rumah je time tuu. maluu gile nak matii -___-''
then pagi tadi bajet nak datang awal. dari semalam lagi niat nak datang awal. haha!
 tup-tup ayah aku pulak yang bersiap lambatt. grr. ><
mulanya, memang aku yang kena duduk tepi budak lelaki tu, tapi alhamdulillah kawan aku (Fatim) datang lagi lambat dari aku. so dia yang kena duduk sebelah budak lelaki tuu. muahahaha.. padan muka kauu! hari tu gelakkan aku sangat kannn >:p hihi.

pastu time tengah belajar, cikgu aku pon cakap, 
"hari ni Alin tak duduk sebelah ziyad lah kan. kesian ziyad tu. baru nak kenal ngan Alin"
entah pape je cikgu aku nih! muka aku time tu memang merah gila. marah + malu -.-''
pastu kawan aku si Fatim tu pon gelakkan aku ah. aku pon cubit dia. hahaha. rasakann! dia memang jahatt. xD
pastu time balik, ayah aku ambik aku lewat. :(
then ada bangla datang dari negeri mana tah buat wink kat akuu. alahaii. kalau hensem tak pe jugakk.ni muka macam loji taik jee -.-''
sempat lagi dia, tengah memandu pun buat wink kat orang
apesal lah lelaki ni semua gatal2 -.-'
grr. ayah aku je baik. tak gatal. hahaha xD
hari ni nasib aku memang agak malang. haha. asyik kena buli ngan cikgu tu ajee -.-'
kk. stop merepek. hihi. that's all. byee :*

Friday, January 4, 2013

encik mimpi.

hi semuaa. salam jumaat ^^
tadi bukak youtube, pastu teringat kat Encik Mimpi nii. suara dia best siot woo.
tapi dia tak pernah tunjuk muka dia. tapi aku rase, mesti dia ni hensem. haha!
dia punya tangan pon lawa gila ohh. 
tak percaya, tengok video bawah ni. haha. comell :3
pastu ade kat komen tu, dia cakap, Encik Mimpi ni tak nak tunjuk muka dia sebab takot nanti pergi shopping kena serbu dengan org yang mengaku sebagai GF, wife, adik angkat bagai kot. macam apa yang matluthfi90 dah kena. haha. xD
aku pon tak tau lah tu fakta ke auta. macam auta pon adaa. haha -___-''
pastu dia selalu jugak buat cover ngan parody. haha. seriously lirik dia lawak2.
korang search sendiri lahh kat youtube tuu. aku bagi yang best-best ajee. :p