Monday, December 31, 2012

thanks God!

:')

hari ni dapat result SMU. ramai yang tak tau SMU tu ape. SMU tu Sijil Menengah Ugama. kalau ambik exam ni, kita tak payah amik kursus kahwin nanti besar. lolol xD
Plus, sijil ni boleh pegi Jordan kalau ambik STAM. so tak rugi kalau ambik. 
memang agak susah ambik exam ni, sebab kena hafal 13 subject dalam masa setahun. 
mula-mula je susah. lama-lama tak susah pon sebab dah biasa :)

wohooo. FINALLY !! Tamat sudah penderitaan aku buat tahun 2012. lewls.
tahun depan SPM lagii. TT_TT
11A+ insya-ALLAH :3
doakan kejayaan aku okayy. wuwuu. sedihh. haha !
seriously aku tak pegi ambik result pon hari ni. tak sanggup aku nak tengok result aku. muahahaha xD
pastu tadi, aku bukak Twitter kejap. then tengok kawan aku duk mention-mention dengan kawan aku sorang lagii pasal result dorang.  
perasaan aku nak tau result tu makin membuak ah. haha. ><
then tadi aku nak call kawan aku yang pegi ambik result tu. tapi phone pulak gila. habis bateri. time ni jugak lah dia nak mampus. haha =.='

lepas charge phone tu baru aku call membe aku, tanya pasal result aku.
Alhamdulillah. aku dapat 9A+ . memang bersyukur gila lah.
even aku tak dapat 10A+ pun tak ape dah. sebab aku TAK study langsungggg! huh.
esok nak exam, baru aku bukak buku. haha -___-''
memang tak patut. ishh. 
so, F1A4 semua got 9A's . cuma Min je belom tau result dia lagii. huhu. dia takot nak pegi ambik -.-'
apelahh. haha.
then tadi Umi aku call Abah aku bagitau pasal result tu. then Abah aku cakap kat Umi aku, 
"Eh, pandai jugak anak kita ni" amboihh. haha. emotion aku time tu, '=_=!' HAHA!
Thanks Allah for blessing me much more than I deserved :')

5 comments :

kocix! said...

happy new year wahai blogger!
:)

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

wahh..congrates dear..
semoga terus suksess
tahun baru azam baru..hehe

alin afina said...

kocix! : happy new year jugak! :D
shekechik : hee. terima kasih :) semoga berjaya jugaa ^^

Sya Chot .. said...

even dah msuk hari ke2 tahun 2013,still nk ucap selamat tahun baru 2013,moga tahun ni lbh baik dari tahun sebelumnya..:)

alin afina said...

sya : hehe. terima kasih. selamat tahun baru juga ^^
insya-Allah :)