Thursday, December 20, 2012

taman.


aku update pic, tapi gambar ni dah lama sebenarnya.
tapi takpe lah. ada aku kesah.
gambar aku takde pon lam ni. :(
sebab aku yang amik gambar tu =.='
err. T_T

okay, dah takde pic lain nak snap. aku snap lah gambar rabbit ni. comell je :>

comell !! macam aku. ehhh. xD jkjk.

these are my adik ! :D

aloo. buat cute lak dia ni. menyampahnyaaaa -___-' hihi.

Ni kat tepi jalan. sempat lagi snap. muahaha. sesungguhnya adik aku memang senget -.-'

okay, that's all. malas nak upload banyak-banyak. internet lembab. muehehehe :3
plus, malam ni tuition physics. so byebye people :*


4 comments :

NIA SI DRUMSTICK said...

mcm mia sara plak akak tgk yg bju merah tu..eheh

Nicky said...

haha. ye ke. takde lah. x3

Fatini Zahid said...

haah.. btol lha sebijik cam mia sara.. cute..

Nicky said...

haha. ape lahh. tak pon sebenarnyaa :)