Wednesday, December 19, 2012

Result PMR MMP.


hai. how are you doing?
hari ni aku skip tuition. waaa. cedihh T_T
mata aku bengkak ohh. tak tau la kenapa. 
Umi aku cakap "haa. tu laa. asyik mengadap computer tu ajee. pagi petang siang malam!"
tak pasal-pasal kene membebel tadi. hihii. I love you Umi :*
Hurm2. kesiann.
And yeah, as everybody knows, hari ni result PMR kan?
so juniors, how was it? :D
tahniah kepada yang berjaya dan yang belum berjaya. :)
bagi yang tak dapat tu, jangan risau. sebab PMR bukannya penentu masa depan korang.
relax je. SPM ade lagi. kan? :)
okay, aku nak cerita pasal result sekolah akuu :D
Alhamdulillah, 163 students in my school got 9A's.
walaupun jatuh sikit. huhu. sebab tahun lepas sekolah aku dapat 164 straight A's.
sorang je yang beza pun -.-'. yang penting, batch 96' lagi awesome :p
tahun depan aku pulak yang SPM* mati laaa ~ 
Btw, terjumpa satu kata nasihat ni kat Twitter tadi :
Dah dpat result PMR jgn kecewa jgn bongkak.Bnyak berlaku time PMR bagus tpi SPM hancur, ada juga PMR teruk tapi SPM bagus.Allah tu maha adil
okay, that's all. goodbye :)