Friday, December 21, 2012

edited.

salam jumaat semuaaaaaaaaa ! :D
hari ni bosan gilaa. tadi pegi tuition bio kejap. siket je yang datang. 4 orang. haha ! 
pastu ada budak baru. lelaki. tak handsome pon. haha. tapi bijakk :(
tadi, time buat soalan, aku tanya lah cikgu aku pasal hypothesis macam mana nak buat.
aku dah lupa macam mana nak buat ayat hypothesis. nampak sangat dah lama tak study -.-'
aku tanya cikgu tu, "teacher, kalau hypothesis kan, tak payah letak the more the more ke?"
pastu ada budak baru tu gelakkan aku.
eh tak guna betol. dalam hati aku,"eh bangangnyaaa. suka hati aku lah nak tanya apa pon!"
tapi dalam hati je lah. haha :p

pastu tadi, selongkar photoshop kejap. dah lama tak bukak. 
dah berhabuk dah photoshop tu. penuh dengan sarang lelabah. hyperbola* :p 
 -.-
pastu try edit-edit gambar siket. nasib ingat lagi macam mana nak pakai. pheww.

ni adik aku. known as Chaja (Syaza) . 
Tapi 'dia' panggil adik aku cendawan. sebab rambut adik aku macam cendawan. lol ;P
cute je. hahhaha ! =.='

and ni parents aku :3 
me love them :D

ehh. baju merah belah kanan tu sapa? tak kenal tak kenall. bhahhaha. ERR.

okay, ni je gambar yang di-edit tadii. aku tukar tone je pun. haha. tapi agak memeningkan jugaklah.
well. aku still study. tak Pro lagii. huhu T_T
okay, that's all. babaii :3

2 comments :

Hanim Syakirah said...

Comellah gamba yang akak edit. Btw photoshop CS berape akak guna ? Oh ya follow me back ^.^

Nicky said...

hee. thanks :)
akak guna CS5.
awak bagi link blog awak okayy :)