Thursday, November 29, 2012

tak tau nak letak tajuk apa ._.

okay, gambar ni takde kene mengena pon dengan post aku -.-
hai! :D
dah lama tak update blog. :3
tadi aku pegi sekolah. fuuhh. sudah lame tak pegi sekolah.
sekolah aku ada buat kelas tambahan, khusus untuk Form 4. tapi aku tak penah pegi.
 baru 2 kali kot pegi.
 termasuk hari ni* hehee -.-'
entah mimpi ape, tiba-tiba aje rasa nak pegi.
rindu ngan kawan-kawan mungkin. :3
aku pergi tuisyen kat luar . 
lagi best dari kelas tambahan kat sekolah.
sebab aku tak paham cikgu aku mengajar kat sekolah. :'(
sedih okay sedih.
so, setiap hari, aku tuisyen pagi, petang dan malam.
intensif punya.
 fuhhh. nasib tak gila aje. =.='
mana ada orang gila sebab belajar* alahaii.
aku tuisyen banyak ni sebab aku ni kuat main tahun ni! tahun depan dah nak SPM.
satu habuk pon aku tak paham apa cikgu aku mengajar kat sekolah.
hurm2. tolong jangan contohi budak ni okay* :(
pastu tadi, aku jumpa la member-member aku
semua duk pakat menganjing. 
"hai awak. pergi bercuti kat mana? lama betul tak datang sekolah"
=.='
so aku sengih jelah . haha. 
tak kuasa aku nak layan dorang tu -.-
ahhh. xde mood aku nak type panjang-panjang.
malas. muehehe. so babai :D

No comments :