Wednesday, November 7, 2012

Single, I'm back !

Hai semua .
selamat petang ! huehue.
hari ni aku pegi sekolah ! haha. of course lah aku pegi, sebab exam .
kalau tak, jangan harap nak pergi . hee
esok last exam . waaaa ! sungguh tak sabar :D
Exam tadi, aku main tembak je sebab tak boleh nak tumpu perhatian dekat soalan tu .
ni semua kes semalam punya pasal . sedih k sedih :'(
urm . base on the topics, yeah, I'm single back !
horreyy !* :3

seriously aku sakit hati gila ngan dia semalam.
dia memang jahat kan buat aku camni .
kisahnya, aku stalk FB dia .
pastu, aku nampak dia buat relay baru .
aku tak kesah pon semua tu, sebab aku paham yang dia tu jenis macam tu.
LOL. jenis macam mana ya?
jenis macam playboy ! huh. -.-
sebab selalunya, dia memang suka buat fake relay dengan orang lain .
sebab aku tak buat relay ngan dia, sebab aku taknak kawan sekolah aku kecoh pasal ni.
ohh kesian ~ -.-'

then , aku pon baca-baca jugak komen-komen dia .
memang penuh lah kan pompuan komen kan.
eee. menyampah k menyampah. aku sabar lagi time tu.
pastu, lepas aku stalk-stalk FB dia, aku pon tergerak hati nak bukak dia punya Twitter.
pastu aku bukak lah kan .
scroll-scroll bawah, aku pon terbaca satu mention ni dengan pompuan same yang komen-komen status dia tuh.
dah la gedik pompuan tu ! seksi nak mampos. eeee. geram btol. haha. sabar-sabar*
aku nampak dia mention pompuan tu . dia tulis : sengal punya GF.
time tu, aku memang nak tercabut nyawa tau tak. geram gila gila. ><

dia couple ngan orang lain belakang aku ! erghh.
memang tak guna lah kan .
dah 2 kali dia buat aku macam ni.
hari tu, aku maafkan lagi, sebab aku kesian dengan dia. tapi sekarang ... oh ! never !
pastu, aku pon bukak FB balik, aku pon hantar chat kat dia, mintak putus. muahahaha !
lega hati aku nih . aku taip ciput je , macam ni : dah ada GF lain, eh? k, putus. bye...
haha. lepas taip, aku pon terus log out sebab malas nak dengar semua alasan bodoh dia tu .
=.='
pastu dalam 6.30 lebih , dia balas. aku malas nk bagitau dia balas apa, sebab memang annoying gila-gila . :<
dia marah aku tau tak . eee. bangang betol. hehe.
boleh pulak dia tuduh aku yang aku ni ada BF lain. 
dia auta kan lagi keaadan. macam hampeh je kan. -.-'
lelaki memang macam ni eh ? huh.
whatever lah. aku memang malas dah nak ingat pasal ni lagi.
buat sakit otak tau tak. kang tak pasal-pasal otak aku terkeluar.
hiperbola sungguh*
pastu tadi, aku bagitau kat BFF aku, yang aku dah putus.
kau tau BFF aku cakap apa?
dia cakap :
ALHAMDULILLAH ! pastu, dia pon gelak. -.-'
reaction aku time tu : ERR ? muka blur*
macam apa je kan . haha. tapi bagus jugak single ni, tak ada la pening-pening duk pikir pasal dia je.
Study pon okay. 
Plus, kita bebas . betol tak? hewhew.
Dear Ex, I will never forget what you've done on me . Note that.
bye :')

No comments :