Friday, November 9, 2012

Happy Anniversary Umi and Abah

my parents :)

Happy Anniversary Umi and Abah ! muahaha.
I love you so damn much ! :*

hari ni, dah genap 17 tahun Umi ngan Abah aku kahwin . hihi.
semoga berkekalan sampai bila bila :')

Abah's name : Rosdi Bin Mohd. Zin.
Work as : Media Officer
Age : 45 years old -This year
Born on : 27th July 
seorang yang tegas, dah tetap pendirian. means, kalau dia cakap warna tu hitam, maka hitam lah. :3
ayah aku ni Pro bab editing and making video. yelah kan, dia kan kerja media =.='
apelah.
then, dia kerja as videographer (kahwin) sambilan.
hire him now! haha :D

Umi's name : Zakina Binti Harun
Work as : Teacher at SMK Zainab 2
Age : 41 years old.
Born on : 2nd January
seorang yang gorgeous, dan bergaya. ahaha.
mak aku mengajar subject Geography kat skola dia :D
anak murid mak aku cakap, mak aku ni garang. hee. tapi dia garang dengan orang yang tak siap kerja rumah dia je. ngan orang lain dia okay ^^

heheh, that's all. bye :D