Thursday, November 8, 2012

Final exam is over.

haii . hari ni last day sekolah ! waaaa :D
tak happy pon .-.-'
mesti bosan kan cuti. hari tu nak sangat cuti . huh.
 haha. well, manusia tak pernah puas.
bagi cuti, nak sekolah. bagi sekolah. nak cuti . 
tak pernah nak bersyukur . Am I right ? :3
So, hari ni last paper aku :D
exam kali ni tak macam exam pon ada.
mana tak nya, dewan exam bising macam duduk kat pasar je .
pelik betol. lepas tu, ada pulak yang sempat tweet lagi kau tau!
ngek betol, kan? haha.
boleh pulak dia tweet : Bestnye meniru !!!
entah pape je kawan aku nih kan -.-'
aku dapat tau dia tweet pon sebab kawan aku dari sekolah lain yang cakap.
kau mesti tak paham kan ape aku bagitau ni* haha . nevermind, lah :D
ramai yang meniru tu sebab tak ada cikgu yang menjaga kitorang.
entah la cikgu semua pergi mana . aku pon tak tau lah . hee
lagipun, final exam ni tak penting pon bagi sekolah kitorang .
kitorang kan baru je habis exam SMU, so final exam kali ni buat dek je. haha
study pon tidak, macam mana nak jawab kan. duk tawakkal je lah . xD
Plus, tahun depan kan tak tukar kelas. so, main jawab je soalan tu -.-'
dasyatt . haha. klah. that's all . bye :D
// Note : jangan tiru perbuatan kitorang ni okay ? ^^

No comments :