Wednesday, October 24, 2012

Exam is over.

hai hai haii !!!!
muahahaha.
okay, nak cakap yang exam aku dah habis !
SMU. nak tunggu result kuar je nih .
:3
BUT. this Tuesday, exam akhir tahun pulak :'(
3 hari kau tau . gile ah aku camni .
9 subject, dalam masa 3 hari . oh ~ bayangkan.
-___-'
physics, chemi, bio blablabla .
ergh . k. sabar2 -.-'

btw, aku punya blog dah lama tak tukar background kan .
 dah bosan daah tengok background and design same je -.-'
tapi tak tau bila nak tukar . malas lah pulak .
cuti ni aku nak buat video lirik lagu je .
nanti siap aku post okayy ^^
k . tu je. aku tak tau nak bebel ape lagi . nanti ade idea aku update lah
muehehe ;3
bye o/

No comments :