Wednesday, September 26, 2012

DSLR 7D .

Hi people.
how are you doing ?
I'm fine .
17/10 dah exam SMU. doakan aku okay ;(
takot2 . haha .
tak tau ape itu SMU ? mohon google =.='
okay, back to the topic, malam semalam, Isnin petang, aku balik lewat
sebab ada kelas tambahan .
pastu, aku balik ngan kawan ayah aku .
tapi ayah aku ada skali ah*
hoho. 
pastu, aku cakap la kat ayah aku kan yang aku nak pegi kat kedai gambar kejap.
sebab nak ambik gambar yg aku cuci hari tuu .
pastu, aku ngan ayah aku pon pegi la kat kedai tu .
lepas aku bayar je gambar tu, tiba2 je ayah aku tanya taukey tu pasal DSLR.
7D.
Beyond my expectation, ayah aku beli 7D tu hari tu jugakkk.
And i was like ....
.__.
betol ke nii... cam mimpi pon ade .
haha. best sgtt!
sbb aku dah lama dah nak 7D tu .
tapi aku ingat ayah aku main2 je nak beli .
tiba2 je beli betol2. hoho .
terkejut jugak lah kan .
huhu .
Bagi yg tak tau ape itu 7D, ni dia :


Sumber : Mr Google.
BTW, esok aku tak masuk skolah ! yayy ! haha
sebab ada seminar pasal ICT.
30 sekolah terlibat . huh .
tak tau lah aku mcm mana keadaan nanti .
mesti sesak gile -_-'
k lah . aku dah tak tau nak taip apaa. =.='
bye.

Segmen : Tangkap Follower Sebanyak Mungkin

Click this cute banner.

T A G


Friday, September 14, 2012

SEGMEN : BLOGWALKING SAMBIL FOLLOW 1 MALAYSIA

click this cute banner.

Followers : 482
From : Kelantan

Due- 1 Oct 2012

Thursday, September 13, 2012

jamuan rayaa II


hi olls !
muehehe. okay, aku nak sambung entry minggu lepas. 
xD
hari tu tak sempat nak update .
maklum lah.. exam dah dekat . cehh.
macam la aku study sangat*
xp

my friends . dorang comel2 kann ><

behind the scene. wkwkwk :p
amalin and me*

posing atas jalan pon jadi laaa..

kat belakang skolah .
dalam hutan*
skola aku ade hutan . kau ape tahuu :p

muahaha. berdaulat aku duk kat depan :p

Zzz.


mine ! ;D

duckface* lol
gedik2 jaa.

us. cikies with F1A4.

okay, that's all . act, ada banyak lagi gambar . tapi tak sempat nak edit.
thanks to pixlr btw ;D
first time pakai pxlr. 
pxlr mmg best . kbye.

Saturday, September 8, 2012

jamuan rayaa

hai . :D
how are you doing ?
I'm fine ^^
okay, tadi kat skolah ada jamuan hari rayaaa .
F1A4 tak cukup sorang (Amaal)
dia pegi Kuantan -.-'
tapi tak banyak pon gambar . sebab banyak snap pakai camera membe aku .
esok aku upload lagi okayy ^^
k, skola aku memang tade lelaki . semua perempuan :D
best ooo skolah tade lelaki . amannn duniaaa ~

cikies + F1A4



thanks pakcik sbb mesin rumput skolah kami . wkwkwkw xD

Furuh pakai plaster sebab dia jatuh time photoshoot belakang skola tadi . 
kekeke =.='

4 science 2 :)

okay . that's all for now . esok aku upload lagi insya-Allah :)

Saturday, September 1, 2012

Happy Birthday to meee ! :D

hai . selamat pagi bloggers!
i'm back from tsyen .
huihh . penat2 . ceehh . macam pegi tanam lobak je .
padahal pergi tsyen je pon . kekee
tadi lepas balik tsyen, aku pegi open house umah membe aku, FARAH.
but we're just call her FURUH. hihi

ayah ngan mak dia memang sporting habis . best buat kawan . lol

oh yee ! lupe lak .
hari ni 1st Sept kann ?
maka, genaplah umo ku 16 tahun . bhahaha !
belom tua lagi okayy . awet muda lagi nihh :3
hihi.
k , wanna wish to myself ;

:D

btw, thanks kat sape2 yang wish semalam ngan hari nii .
terharu sangatt .
muehehehe.
;D

okay, bye semua .
salam o/