Friday, August 31, 2012

orang gila.

hai world !
morning2 ! ;D
okay, nk ucap 
Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-55 !
muehehe.

erm. semalam kann, aku outing ngan membe aku .
pegi cuci gambar .
pastu, on the way nak pegi tu, ade orang gila mengamuk kau tahuu .
Wuuuuu . nak pengsan aku rase time aku lalu depan dia .
time dia menjerit tu, nak pecah rase eardrum aku nih .
huh.
pastu, kitorang pon lari ahh . bhahha
lawak dowh time tu .
pakai lintas je jalan kat situ . sebab takot sangat2 .
hewhew.
mesti ah takot kan . gila ape tak takot.
dah orang gila, mengamuk pulak tuu . wuishh .

okay, stop citer pasal orang gila tuh . tak best pon . kekeke
erm erm erm.
Dia dah 5 hari tak contact aku . Sobing*
sedih kay sedih .
T_T
kalau dia dah ade orang lain pon, kesah ape akuu .
tapi aku tanak la putus ngan dia.
aku syg dia .
*puihhh . LOL*
jiwang-jiwang lak . geli pulak aku . xD

urm . okaylah, adik aku nak main pulakk .
menyemak je budak nih .
umo baru 5 taon dah pandai main computer . aku time kecik2 dulu, bangun tido tengok barbie je .
budak skang, bangun tido, tengok computer .
huh. ape pon tak boleh ini budak .
okeh . chaoww.

No comments :