Friday, August 24, 2012

I miss my blog :>

Hello !!!!
bhahahhaa !
-.-'
ni excited namenye .
dah lama tak update blog ! sudah bertahun tahun .
haktuihh* perasan jek .
padahal baru berapa minggu tak update .
heheh.
aku bukan sengaja tak nak update :<
cume banyak gangguan jee . hari tu exam 2 minggu .
so mana sempat nak update kan .
lepas habis exam pulak, tibe2 je computer ni buat hal . takleh bukak blog.
bukan blog je, twitter ngan google pon skali !
puihh . mcm tak bergune je ade computer bila tak boleh bukak benda tu semua.
hurm . okay, even raya dah lama, aku nak wish gak "SELAMAT HARI RAYAAAA !"
maaf zahir batin if aku ade buat silap since aku buat blog nih kann .
mana tau ade ter-ambik freebies tanpa beritahu kee. pape kee .
kan2 ?
aku ni manusia biase je . mesti ade salah . btoi dak ? hewhew.
 kosong kosong kayh :)

okay lah . that's all . bye2 :>

No comments :