Friday, June 29, 2012

no title.


Hii . How are youu ?
dah lama x update blog nii T_T
viewers pon da berkurang skang nii .
Wuwuwu . sedihh ..

kekeke , lukis doodle . tu je kerja aku hari nii .
sebenarnye, kitorang nk pegi outing hari nii . 
buat photoshoot siket since dah lama tak buat .
tapi membe2 aku ade hal lah pulakk . haih .
hurm . kena cancle lah . tunda untuk minggu depan.

Exam pun dah nak dekatt . Study pon makin lama makin kurang .
terok betol aa .
aku pon tak tau nape aku jadi cam nii ;(
*kena bykkan baca Quran nih*
hewhew ._.

hm. takde idea lah nak taip. not in mood*
gotta go guys. bye o/

Saturday, June 23, 2012

bosan.


hii . rindu nye kat blog aku nii ><
dah lama tak update .
yela, ayah aku dah tak bagi daa on waktu skolah .
sbb taon depan kan dah spm .
haih =.='
nasiblah .

nick mblaq- nama fb
gmt- my gang ;)
aku lukis doodle lagii . sebab bosan.

gotta go . bye olls o/

Friday, June 8, 2012

EDITING !


AKU TENGAH EDIT BLOG !
SO JANGAN TANYA NAPE BLOG AKU CAM ORANG GILA!
BYE-

Saturday, June 2, 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500


click banner kalau nak join ^^

jumlah followers : 381 

Friday, June 1, 2012

Segmen : Up followers blog dan twitter




Click banner kalau nak join ^^

Blog : single-mingleeu.blogspot.com (367 Followers)
Twitter : @THEvegas0 (54 Followers)

Tag : Farihah | Min