Saturday, May 5, 2012

what makes you beautiful lyrics (own made)



hey guys . selamat pagii ><
awal kan aku bangun?
yelah , lepas ni kan nak p tusyen *
-o-
kalau tak , jangan harap aku nak bangun awal . heee .
okay , back to the topic .
I'VE DONE MAKING MY VIDEO ! :D
haha .
sungguh happy .
sebab lama gila nak buat.
aku kan baru belajar. tu pasal lama .
yang dah pro tu takpe lah .
aku buat video ni approximately 10 hours kot .
i guess lah kan .
erm . memang terbuang gila lah masa aku buat benda ni . 
dah la minggu depan nak exam dah .
aigooo ~ teruk betol, kan :L
k , aku buat lyrics What makes you beautiful by One Direction .
ada kenal ?
tak kenal pegi search Google ! :p
aku minat sgt kat 1D nih . tu psl sampai terbuat video lyrics 1D
hehe
dorang ohsem ohsem you know .! xD
k , stop merepek .
ni dia lagu tu :



this newbie need your comment :')

No comments :