Saturday, May 19, 2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK

click banner ni kalau nak join, okayh .

-saya nak join segmen ni sebab nak tambah follower . sy punya follower sikit je ;(
tu pasal saya nak join . tak pe kann?
-segmen ni tak membebankan saya pon . tu pasal lah saya join . hewhew

Tag : Farihah

Jom join !

13 comments :

amercorner.blogspot.com said...

hello

thanks sudi join segmen amer.
tolong letak follower widget senang sikit peserta nak follow blog ni..

button follower yang cute tu serious memang x berfungsi and rugi je letak kerana anda akan kehilangan banyak follower yang cuba mengfollow blog anda.
terima kasih :D

farhanamasdo said...

hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

Nur Asmida Bt Karim said...

Salam eyda dtg dri segmen yg sama . Serius Follow Back :)
http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

9n0L4 said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. kindly write at my entry segment as attached. seriesly done follow here. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

jal said...

Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik.http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

MiSz AzUmI said...

rsa cam penah follow blog nie..napa leh follow lg nie..heheh :p

anyway,umi dari sgmen yg sama..visit n follow here ..

http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AYNORA NUR said...

dah follow sini dari ssegmen en amer

http://www.aynoranur.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

✿ Nani ツღ said...

done follow from the same segment...do follow mine :)) TQ.

http://n-mcd.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

AlyNn NyzAa said...

da follow cni :)
follow & komen entry sy >>>
http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

*NurSyahieraDahhari* said...

http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

done follow here. id follower : ieraassyiera.blogspot.com

follow back ya (if belum)
tengs follow (if dah follow)

:)

jom bace--> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/mega-segmen-kliklikefollow-siri-1.html

+join kalau sudi :)

Sh Hily said...

Salam singgah n kenal dari segmen yg sama..serius sudah follow blog nie..follow me back..=)

http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

ahmad zikron said...

singgah dari segment yang sama. serious follow back. done follow here.

http://ahmadzikron-zikron.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html
done follow, follow me back

@ deqla manjew said...

singgah sini dari segmen yg sama...serious follow awk..awk serious follow back? :)

http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html