Sunday, May 13, 2012

Freebies : header for girl

hey guys .
how are you ?
Bio ngn Sejarah tadi agak MENYAKITKAN OTAKK aku lah kann .
grr . soalannye senang kot . tapi aku yang TAKLEH jawab :'3
rugi kan ? 
tu lah , sapa suroh main2! padan muka hangg*
sobs*
harap2 dapat gak lah A tu . xdapat A+ pon takpe.
dapat A pon kira bersyukur sangat lah .
hurm . tapi untuk exam ni je lah .
:( sedihh .
hewhew .

semalam aku ada janji nak bagi header utk girl kan ?
k , janji ku sudah ditunaikan -.-

tapi agak tak comel berbanding boy punya .
ni header utk boy . Boleh click SINI .



Width : 800
Height : 300
transparent

Agak serabutkan ? bagi aku lah*
lantak lah -.-

k lah . tu je . btw , click SINI jap !
k bye . Thanks :)

2 comments :

Sharon said...

Happy Belated Mother's Day! Mak awak lawa lah. :D Mesti muda lagi kan?

Nicky said...

hhaaa . thanks ! :D
haha . ye kot ^^