Friday, May 4, 2012

First skin.


hey2 . lama tak update .
ye ke?* hewhew

k , hari ni aku try buat blogskin .
semua org tau blogskin kann .
aku dah lama nak try buat blogskin ni , tapi tak reti .
then aku pun try lah cari kat Mr.Google tu macam mana nak buat .
alhamdulillah . jumpa jugak ! :D

ni skin yang aku buat tadi .
tak cantik macam korang punye .
;(
tak pelah . first try kann .
huhu .
ni diaaaa :


buruk kan ? huhu .
Kalau nak guna skin ni , boleh pegi kat SINI
k , tu jee . aku punye video pon belom siap-siap lagi
tak tau lah bila nak siap .
-o-'
k . that's all . Goodbye o/



No comments :