Thursday, May 24, 2012

Am free.



aww . so cute ! ><

Hey . What's up ?
and yeah , today aku dah FREE from StupidoExamShit!. lalala ~

Semalam en . aku dapat lah soklan bocor . hewhew .
membe aku kasi . 
dia dapat from skolah lain -> MML
-.-'

Then , aku punye lah hafal jawapan dia .
sampaikan soklan objective punya pon aku ambik .
adess .
Pastu cikgu pon panggil masuk dewan sume .
Dah 45 minit aku duk jawab soklan tuh .
aku pon happy gile lah kann sbb aku dah tau ape jawapan dia -_-'
Time tgh excited jawab soklan tu , tibe-tibe je cikgu announce :
"Peperiksaan bagi Tingkatan 4 ditangguhkan . Peperiksaan akan bermula pada jam blablabla"

WTH ?!
Geram gile tau dakk time tuu .
rasa cam nak cekik2 je sapa yang bagitau ckgu pasal soklan bocor tuu .
grr . mmg tak gune ah .
=='
aku dah la nak target A untuk subject tu since i never got A in that subject lah kann .
eeeeee .
shit !
haaa . kan dah byk aku mencarut nii . eh tak patot x patot .

Pastu , cikgu aku pon umum kat depan yang dia dah tangkap 7 orang yang cube untuk meniru .
*bawak masuk nota la maksud dia =.=*
muaahahhaa .! nasib baik aku tak kena . lalalaa .
sbb aku pon bawak masuk nota gak tadi . hak3 :3
dorang tulis jawapan tu kat IC . 
then time cikgu nak check IC , cikgu pon nampak lah kann jawapan tuu .
 Tapi kan , nervous gila aku tadii .
nasib baik aku tak tulis kat IC .
aku tulis kat *tuuuuut* censored* :p
xleh bagitau ! nanti kantoi -.-
haha .
Then cikgu pon marah2 la . hahaha .
sebab ramai yang meniru . adoii .

Adat exam . biase lah kan .

k lah . aku tak nak cite dah . bosann .

btw , hari ni mmg nasib aku baik =.='












No comments :