Monday, April 16, 2012

TUTO : cute MP3 player


Tuto pasal mp3 player . 
Apakah?*

ni diaaaa*
comel , kan ?
tu pasal nama dia Cute Mp3 Player.
haha ! :p
nak buat jugaak ?



k , jom mulakan !
 korang pegi SINI untuk pilih lagu yg korang nak. 
   - Boleh search lagu tu kat atas kat tepi upload . bila jumpa , tekan lagu yg korang nak    
     tu.


 Dia jadi cam ni kann bila tekann ? okay , then copy code yang Nick highlight tu .
    x nampak ? click gambar utk besarkan :)


 Copy code di bawah ni.
<center><object type="application/x-shockwave-flash" data="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" width="200" height="20"><param name="movie" value="http://flash-mp3-player.net/medias/player_mp3_mini.swf" /><param name="bgcolor" value="#ffffff" /><param name="FlashVars" value="mp3=pastekan link yang korang copy tadi&amp;autoplay=1&amp;bgcolor=ffffff&amp;loadingcolor=ff5d5d&amp;buttoncolor=ff8c8c&amp;slidercolor=ff8c8c" /></object></center> 
Merah : tukarkan kpd link korang .
Biru : warna utk mp3 korang . click sini utk tukar warna >>> CLICK !

 Pastekan code yang korang copy tadi kat sini .

SIAP ! mudah kann ?
tapi kalau yang tak phm tu tanya ye ?
okay , good luck ! ;D

#creds : Miraa

No comments :