Monday, April 30, 2012

Best Cover -Ombak Rindu by Ajek Hassan



hye all ! okay , aku nak update lagiii. haha
ni post aku yang ke-4 .
PERHAPS ?* :p
okay2 . ni , aku nak cakap pasal sorang youtubers nii .
suara diaaa .. fuuuuhh . boleh cair ah sapa yang dengar tu .
hewhew .
tak tau lah kalau telinga korang dengar tak sedap .
sebelum dengar , korek telinga dulu eh , bagi jelas siket :p
nama glamour dia AJEK HASSAN. ada yang kenal tak ?

ni lagu dia . aku kenal youtubers ni from mak aku .
mak aku cite psl dia time balik skolah -.-
 tak tau lah kalau korang pon kenal dia kann ?
sebab selalunya , aku dengar member2 aku cakap pasal ENCIK MIMPI jaa .
tak pernah pulak aku dengar member aku citer pasal  SI AJEK nih :3
okay , dengar2 ! xD
besttt . rugi kalau tak dengar . aku yang tak minat lagu ombak rindu pon boleh jadi minat . 
ahha!
#merepek -.-


haaa . dh dengar ? best takkk ?
cakap best cepattt ! :p
ada orang cakap , suara dia lagi best dari Hafiz AF tuh .
urm . aku pon tak tau lah .
tak reti sangat menilai orang kalau bab suara2 nii . heehe :)
okay lah . 
aku nak edit video pulak .
bye ! o/

4 comments :

Princess Syazliyana said...

http://inspirebunny.blogspot.com/2012/05/giveaway.html

Haii, sy nk jemput awk join giveaway cik bunny , jom meriahkan giveaway die okeyy ! :)

MuaR said...

boleh tengok2 ni :)

lolipop_oreo said...

done follow u... nice blog.

ZiErWa zAiNaL said...

wah.. sdap2.. hehe