Monday, April 30, 2012

Best Cover -Ombak Rindu by Ajek Hassan



hye all ! okay , aku nak update lagiii. haha
ni post aku yang ke-4 .
PERHAPS ?* :p
okay2 . ni , aku nak cakap pasal sorang youtubers nii .
suara diaaa .. fuuuuhh . boleh cair ah sapa yang dengar tu .
hewhew .
tak tau lah kalau telinga korang dengar tak sedap .
sebelum dengar , korek telinga dulu eh , bagi jelas siket :p
nama glamour dia AJEK HASSAN. ada yang kenal tak ?

ni lagu dia . aku kenal youtubers ni from mak aku .
mak aku cite psl dia time balik skolah -.-
 tak tau lah kalau korang pon kenal dia kann ?
sebab selalunya , aku dengar member2 aku cakap pasal ENCIK MIMPI jaa .
tak pernah pulak aku dengar member aku citer pasal  SI AJEK nih :3
okay , dengar2 ! xD
besttt . rugi kalau tak dengar . aku yang tak minat lagu ombak rindu pon boleh jadi minat . 
ahha!
#merepek -.-


haaa . dh dengar ? best takkk ?
cakap best cepattt ! :p
ada orang cakap , suara dia lagi best dari Hafiz AF tuh .
urm . aku pon tak tau lah .
tak reti sangat menilai orang kalau bab suara2 nii . heehe :)
okay lah . 
aku nak edit video pulak .
bye ! o/

Selamat Hari Pekerja -



hye , selamat malam .
esk cuti kann ? :D
korang buat ape je esok ?
Update blog ? Edit blog ? shopping ? buat HOMEWORK ? :D

I just wanna sayy :


ESOK CUTI ! OH YEAH .
GOODBYE .!
p/s : doakan supaya aku boleh jawab exam minggu depan ! chaiyok3 ! 
hewhew

#Creds doodle : Apit

Freebies : Cute girl icon



Freebies lagii ;D
boleh letak dekat about me, or sidebar atau kat mana mana yg korang nak letak .


   

 

   

  
    

    
How to use it : click the pic , and DRAG to NEW TAB. Done !


Comment me first before you take it, okay ?


#creds: Fine

Freebies : Chicks' icon


Sambungan entry tadi ...
boleh tgk kat sini !

For newest , oldest , home icon :



Mail icon :



Random icon :


 

p/s : DRAG to new tab kalau nak ambik .
k, that's all .
Thanks alot, fine ! :D
bye.

Freebies : home, back, next icon .


hye . how are youu ?
bosan kan malam nii . tak tau nak buat apee .
tadi tgh blogwalking , aku jumpa icon cutee nii ><

Comment me first before u steal take it !

Blue :

 Pink :

Yellow :

Black :

Yellow/brown :

Blue:

Maroon:

Red:


HOW to use it ? 
- click pic, DRAG to NEW TAB and copy image URL dia .
done !

#Creds : Fine