Saturday, March 24, 2012

Event.


Hey , how are you ?

Hari ni cuti . ye2 .
*semua org tau lah*
Esok dh skolah . sbb aku duk kt Kelantan .
Esok ade perhimpunan psl jubli intan .
Apakah?*
jubli intan tu macam event lah .
Buat event , and skolah lain pon ada datang .
Skolah aku jadi 'Tuan Rumah' .
bukan stakat skolah lain je yg datang.
Sultan Kelantan ngan Tengku Mahkota pon datang tau ! ><
waaa . x sabar la .
Taon lepas Tengku Mahkota dah datang kt skolah aku .
tapi taon ni dia nak datang lagi .
Kenapa ek ?*
huhu .

Dah la aku jadi camera girl lagi on that dayy . 
arghh . 
mesti penat gila kann .
tapi xpe . aku suka !
event tu start hari Jumaat - Ahad depan .
Pada pukul 7 pagi - 11 malam .
sape2 nak datang pon boleh :)
*yang duk kt Kelantan je la* :p

Mak aku suruh aku tidur kat skolah je -.-
sbb keesokan hari kne g skolah balik .

Means , aku xde cuti lah minggu depan .!
straight skolah :(
kesiann . kaann ?

Tp, ada forum perdana tau ..haha
best2 .
jemput2 lah datang k ?

Nanti aku update then upload pic pasal event tu .

k , see ya ;D

No comments :