Thursday, February 23, 2012

Yay ! :D




Hey . how are you ?
I'm fine ^^
okay , aku ni baru je balik dari skolah .
balik je teros on .
tadi ade latihan Taekwondo .
fuuhh ~
penat gila kot . dah la tak engt step . hewhew :p

Then mase balik tu , adik aku tunjuk benda yang tak bernyawa ni kat aku :
tgk pic bwh*



Tu mp4 .
mula2 , aku buat muka blur lagi .
Then baru aku teringat yang aku ade mintak mp4 ngan phone hari tu smpena result PMR ^^.
phone aku dah dapat .
tinggal mp4 je .
Mase aku tgk mp4 ni , aku pon teros
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"

tu bukan terkejut / takot okay .
aku menjerit cam pontianak tu sebab aku EXCITED gila !
hahah .
dah lama aku tunggu benda alah ni.
akhirnye dapat jgk ^^
yay !
skang aku tgh tunggu headphone SNSD pulak . huarghh .
belom sampai lagii -_-''
*can't wait #_#*
Thanks mom and dad . Love youuuu ! :*
okay then . byee :I 

No comments :