Wednesday, February 29, 2012

header for kak Atiqah :3



hey . how are you ?

smlm ade akak ni suroh buat header kt dia .

ni header tu :





Sorry tak cantik :L
byee :)

Saturday, February 25, 2012

Freebies: Header Part 2 :3


Bosan = buat header :3
Ni sume transparent pnye .

Sombody to love-
Width : 800
Height : 350

Beautiful Hangover
Width : 800
Height : 350

Just the way I am
Width : 800
Height : 350
drag to new tab kalau nak ambik .
That's all for now . 
I'm sleepy *_*
Okai then , bye o/



Grr.




NAMPAK TAK ?
Tak nampak pakai kanta .
 k bye .

Friday, February 24, 2012

Yeah , thank youuu !



hey . how are you ?
Aku dah dpt doodle nii . yay !
sbnrnye dah lme . hehew .
Ni diaaaaa !

Tadaaa ! comel ark? haha
Thank you fizgrapics !
:*

Thursday, February 23, 2012

Yay ! :D




Hey . how are you ?
I'm fine ^^
okay , aku ni baru je balik dari skolah .
balik je teros on .
tadi ade latihan Taekwondo .
fuuhh ~
penat gila kot . dah la tak engt step . hewhew :p

Then mase balik tu , adik aku tunjuk benda yang tak bernyawa ni kat aku :
tgk pic bwh*



Tu mp4 .
mula2 , aku buat muka blur lagi .
Then baru aku teringat yang aku ade mintak mp4 ngan phone hari tu smpena result PMR ^^.
phone aku dah dapat .
tinggal mp4 je .
Mase aku tgk mp4 ni , aku pon teros
"aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!"

tu bukan terkejut / takot okay .
aku menjerit cam pontianak tu sebab aku EXCITED gila !
hahah .
dah lama aku tunggu benda alah ni.
akhirnye dapat jgk ^^
yay !
skang aku tgh tunggu headphone SNSD pulak . huarghh .
belom sampai lagii -_-''
*can't wait #_#*
Thanks mom and dad . Love youuuu ! :*
okay then . byee :I 

Tuesday, February 21, 2012

Saya Join, Pasti Dapat Doodle

hey . tdi mase tgk tuto , terbaca segmen ni .
then aku join lah ^^
nak join jugak ? click sini !

Nama panggilan : Alin
URL blog : single-mingleeu.blogspot.com
Negeri kelahiran : Pahang
Warna kesukaan : pink

Tag : Qilah | Farihah | Min








Thursday, February 16, 2012

Freebies : doodle :3




Hey . amik la kalo nak :3
i made it myself- 
:)










 
Tak comel pon ~
drag to new tab kalau nak ambikk .
That's all for now . byebye o/



Hot Blogs Contest by Manja





hey . hari ni rase cam nak join contest je .
Aku ditag oleh bdk cute miut ni : Qilah 
:D 
thanks for tagging me budak ^^ 



Okay ni Syarat-Syarat dia tau . 
- Wajib Follow Manja tau .  Follow  ( tak yah risau , manja akan follow korang balik :D )
- Click Semua Icon cute ni tau      (MESTI)
- Buat entry tentang Hot Blogs Contest by Manja sertakan banner berlink & syarat .
- Tag 3 buddies \\PASTIKAN MEREKA TAU//
- Letak link entry korang kat comment box manja (incase tak dpt : letak je kat tagboard) 

P/S : PENYERTAAN KURANG DARIPADA 15 ORANG , CONTEST AKAN DIBATALKAN

wanna join ? click here !! :D

Tag : Farah | Amalin | Aminah

Monday, February 13, 2012

Friday, February 10, 2012

Maulud .




Hey , how are you ?

semalam , skola aku sambut Maulud :D
mmg best gila ah . haha
Tapi penat gak lah kan .
Aku brtugas as cameragirl on that day .
:))




 buat ape tu ?





 ustazkuuu ! haha


;D


err .


Kelab akuuuu ! haha (paling simple)


Briged Bakti <3


bnda petak2 tu IPAD ! haha
LOL . budak dua org tgh webcam la* ;p 


Kelab Karisma (Pemenang) 



Huargh ! I love them <3


THeEnd-
MMP Daebak ! ;D