Sunday, January 1, 2012

New phone.



Hey , how are you ?
I'm fine* :D

Aku dah beli phone baru ! yay3 ! ;D
Since my phone lama dah masuk lam kubur  rosak
Phone lama tu asyik menggila jeh . 
Saket hati jugak lah en .
So aku mintak la kat mak aku beli phone baru .

Ni diaaa :


curik kt Mr. Google * Hee ;p

Ni Galaxy Y . murah jee ..

Yeah , even xde lah semahal korang punye phone , tp aku tetap bersyukur lah kan sbb dpt phone lagi .
hoho .

Act , ni hadiah PMR aku . aku mintak dua hadiah . tu psl mk aku bagi beli phone mcm ni je .
haha ,
1 lagi , aku mintak mp4 . tp mp4 tuh belom beli lagii . 
xpe2 . asalkan phone aku dah dpt . hewhewhew ~ ;D

Selasa dah nak sekolah . HELL yeah >< . aku xnak skolah lahh ! 

huh ~ annoying jugak lah kann .
dah skolah nanti , aku dah xleh online lama2 lagii . sobs3*
huarghh ! geram *
ayah aku ckp , dia bagi aku on mase hari Jumaat jek .
tu pon pukol 2-6 petang  :(

Sedih tol . haha . yelah kan , taon ni aku amik kelas Science .
tu psl kne score baik2 .
lagi pon , taon dpn aku dah SPM .
LOL.  
*lambat lagi lah nak SPM*

okay lah . stakat tu je lah . 
penat lah taip pnjang2 .. hihi .

k then . babai ;)



No comments :