Saturday, January 28, 2012

An annoying guys !


hey . how are you ?
i'm just fine :)

Hari ni Sabtu . ye dakk ? ye la tuu .
hari ni aku tusyen . balik je tusyen , aku ngn membe aku g library jp .
Then , membe aku g la beli mknan kt luar . tinggl lah aku sorang2 kt meja tu .
oh . sedih2*

kt tepi meja aku tu , ade la 7 EKOR mamat yg annoying gak aa kan .
saket hati gila .
nak tau npe ?
baca ni ! >< 

Mase member2 aku duk study (aku duk main lappy :p) ,
dia dgn tidak malunye dia tanye : "nme spe? skolah mne? nk no?"

haih . mmg tak malu lah kan ?
tetibe je tanye soklan bodoh mcm tu .
 Then , kitaorg wt tak tau je kan .
dia pon ckp "pinjam pen blh ak ?"
"kau pehal pen pon tade ? skolah mende ?"
(dlm hati je lah) :p
haha . mane nak berani kan nak jwb mcm tu .
dah la dorang tu besar dri aku .
I mean , dorang form 5 lah KOT .
*sbb aku tgk dia pegang buku Form 5*

lps tu , dah kitaorg bising sgt duk kt situ ,
kiaorg pindah la tempat kan ..

Lepas tu , aku tgk dorang kuar dari library tu .
Pegi solat kot* haha

Fuhhh ~ lega ar kejap kan . sbb tade org ganggu nk 'study' .
haha
*study lah sgt ~*
lepas tu , member aku sorang ni , yang otaknye agak jahat ,
dia ckp kt kitaorg 
"wei , jom kenakan >:D"
aku buat muka blurr lagi . sbb aku tak phm .
tp member aku sorang lagi paham ! haha .
member aku pon , amik sampah  dgn tulis nota "TOLONG BUANG".
then dia buang atas meja mamat 7 org td .
harharhar ! jahat , bukan ? 

*aku tak buat , okay ? so , jangan saman aku ! :p*

10 minit kemudian , dia dtg balik .
aduihh . aku ni .. cm muak gila la kan tgk muka dia :L
dia pon dtg kt meja kitorg .
"eh . awk ke yg buang sampah2 tu ?"
dia tanya aku .
aku pon buat muka blurr . 
aku pon dgn jujurnye cakap yg member aku yg buat .!
bukan akuu ~
hahaha . kesian ~

Then, aku tak dgr ape yg dia ckp ngn member aku tu , sbb mase tu aku tgh pakai headphone .
hihi . ok then , kita skip part tu ye ? sbb aku dah lupa :p

lps tu , kitaorg pegi la solat kjp kt musolla .
Mase naik , dia pon sekat kitaorg kt tangga . 
Lepas tu , dia sekat kaki aku kau tau ?! wth ?
 grr . geram gila . nasib baik tak jatuh . 
kalo tak , malu la beb . ramai org plk tuh .

Aku tgk member aku jeling JELINGAN MAUT kat dia .
aku tak berani ! sbb dorang ramai.
penakot betol lah aku ni* :(

Then , mase nak balik ,
aku nk pegi amik beg kt bwh .
then jumpe dorang lagi !
Arghhh !. sial lah .

Dorang pon gedik2 duk kt situ jgk .
aku pon kuar lah kan sbb menyampah tgk dorang .
then dorang ikot aku .
aku ingatkan member2 aku yg ikot aku .
rupenye mamat2 yg tak guna tu .

They asked me :
"Skolah Maahad ke ?"
aku angguk smbil wat muka blurr .
"Form 4 ke ?"
aku angguk smbil wat muka blurr lagi.
"kenal Balqis?"
aku geleng .

then member aku pon dtg .
Kitaorg pon pegi dri situu ~~

eh . panjang kot aku taip post kali ni ..
haha . huih . xnak taip dah .
bye . lol 

Saturday, January 14, 2012

Tamrin.



Hey , how are you ?
hurm .. sudah lame aku x update :)
rindu aku x ? :p
kkkk ~

aku baru je balik dari TAMRIN.
balik je , teros ON :D
hewhew .

huhh ~ penat jugak lah kann ..
Apakah maksud Tamrin ?
Tamrin bermaksud ...
lol . skema habis .
urm . tamrin  ni macam kem lah kn ..
tp Tamrin kali ni khas utk naqibat .
tau x naqibat tu ape ?
hurm . rajin2 kan lah diri anda utk search google , yer ? :)

aku pon tak caye jgk la kan boleh jd naqibat . lol
cam lawak je aku jadi naqibat .
diri sendiri pon x betol ...

Tamrin kali ni , best gila !
yeah , even aku x mandi 2 HARI ..!
*alaa . 2 hari je pon . bukan 2 minggu :p*

mana tak nye , strict gila . sampai tak sempat nak mandi .
Tido pukul 1 , then bangun kul 4.45 .

haihh . bukan aku sorang je lah yang tak mandi . 
orang lain yang pegi pon tak mandi jugakk ! wekkk :p*

sume busukkk ! hahaa . gurau2*

esok dah skolah . hurm . tak sempat nak rehat .
poor me .. :'( 

Minggu ni dah start usrah . huarghh ! mati la akuu .
>.<'
ape aku nak ceramah kat budak2 nih . haiyaa ! :L
xpe . hentam je ape yg terlintas :D
ok lah . gotta go . 
Bye dear :*

p/s : kepada charlie2 akuu :
        Korang mmg best ! :D







Thursday, January 5, 2012

4th doodle.



Hey , how are you ?

Hewhewhew .
Ni la uniform skolah akuu .
haha !
cam bosan je tadi .
aku pon try lukis doodle pakai baju skola . 
hoho .

kau ada ? :p

Sunday, January 1, 2012

New phone.



Hey , how are you ?
I'm fine* :D

Aku dah beli phone baru ! yay3 ! ;D
Since my phone lama dah masuk lam kubur  rosak
Phone lama tu asyik menggila jeh . 
Saket hati jugak lah en .
So aku mintak la kat mak aku beli phone baru .

Ni diaaa :


curik kt Mr. Google * Hee ;p

Ni Galaxy Y . murah jee ..

Yeah , even xde lah semahal korang punye phone , tp aku tetap bersyukur lah kan sbb dpt phone lagi .
hoho .

Act , ni hadiah PMR aku . aku mintak dua hadiah . tu psl mk aku bagi beli phone mcm ni je .
haha ,
1 lagi , aku mintak mp4 . tp mp4 tuh belom beli lagii . 
xpe2 . asalkan phone aku dah dpt . hewhewhew ~ ;D

Selasa dah nak sekolah . HELL yeah >< . aku xnak skolah lahh ! 

huh ~ annoying jugak lah kann .
dah skolah nanti , aku dah xleh online lama2 lagii . sobs3*
huarghh ! geram *
ayah aku ckp , dia bagi aku on mase hari Jumaat jek .
tu pon pukol 2-6 petang  :(

Sedih tol . haha . yelah kan , taon ni aku amik kelas Science .
tu psl kne score baik2 .
lagi pon , taon dpn aku dah SPM .
LOL.  
*lambat lagi lah nak SPM*

okay lah . stakat tu je lah . 
penat lah taip pnjang2 .. hihi .

k then . babai ;)



Happy New Year



Hello !


Tu je nak ckp .

Byebye :D