Thursday, December 15, 2011

Super Followies By Mira Hussin


okay ! hari ni aku nak join contest super followers ^^,
nak join ? click sini cepadd ~

syarat-yarat diaa :


Wajib follow blog Miraa Hussin dan klik churpy miraa kat tepi tuu --->
Like Fanpage beliau . ad kat sidebar jugak . neh picit ni kalau nak senang
Copy banner contest ni and paste dalam satu entri dengan tittle Superb Followies By Miraa Hussin and share kat fb supaya meriahh . jom kita kongsi kasih sayang XD
Tag sekurang-kurangnya 3 orang dan pastikan mereka tahu ye . tak tahu cmne nak tag ? click sini . meby boleh tolong korang hihi
Bubuh link entri tersebut kedalam post ni . Shoutmix tidak akan d layan
Mesti follow blougers yg join contest ni (akan d update masa ke semasa)
Terbuka kepada blougers MALAYSIA sahaja


ni hadiah-hadiah nye :

1 X RM100 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users
4 X RM20 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users
3 X RM10 ca$h or Top-up for Maxis , DiGi or Celcom users



budak busuk diTag :p


No comments :