Sunday, December 11, 2011

Second doodle.



Haloo ? ^^*
Hari ni aku buat doodle lagiii ~ oh yeah .
Haha .
tp doodle ni mmg famous la kt skola aku .
dorang selalu je lukis doodle mcm ni . ( tp guna pensel+kertas la )
yg ni aku lukis guna PS .
mula-mula , mmg lah susah nk buat doodle ni .
Tp bila dh mahir SIKIT , xsusah la ^^

hoho ~

Dri 5 jam aku lukis doodle hari tu , skang ni dh 30 minit .
haha . even agk lama aku lukis skang ni , kira dh kuranglah kan time tu .
Phm tak ?
o.O?
*ayat aku cm keling der*

haha . xpe . klo x phm , buat-buat phm je lah .
aku pon ngh malas nk explain panjang-panjang ni :3
ok ,
ni pic die ;


*buruk dri hari tu lah pulakk* =.='


oh ye ! minggu dpn , mk aku ckp cousin aku nk balikk ~
nak balik tu , means that , dorang akan tido kt umah aku ler .
adeii ~

T_T
tapi xpee .. aku suke dorang dtg . nk tau sbb ape? sbb best . hua3 .


.haha .
So, aku kne kemas rumah + bilik tido !
oh yeah .!
*ZZzz*

That's all . aku nk tgk MasterChef lak nih .
See ya ~! ;)

No comments :