Tuesday, December 20, 2011

Result ?



hey , how are you ? 
 ok , post aku hari ni aku just nk try blockquote aku mnjadi ke tak .
tu je . wahaha .

maklumlah , budak baru blajar en .
aku mana reti blog-blog sebelom ni nih . 
member aku yang beria-ria sangat nak suh aku buat blog .
okay , dah-dah .

KHAMIS NI RESULT ?

What on earth ?! 

btol kaaa ? cakap kat aku yang tu cume fakeee ! 
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! tidakkk ~


okay , stop merapuu !

kalau btol la khamis ni result , korang doakan lah kat aku nii . 
biar aku dapat 9A ! *aminn*
dah la masa exam hari tu aku main tibai je jawapan .
ish3 .

uwaaaaaaa ~
T_T
sobs3*
takot nyerhh .
hoho . okay lah . nak out dahh .

aku
takottt
takottttt 
takotttttttttttttttttttttttttt !

bye o/


  

4 comments :

ainol akasyah said...

semoga dapat 9a dear..huhu target nye brape?

Nicky said...

aminnn .. 9A . huhu . insya-allah :)

miss wanie said...

gud luck sis :) semoga mndpt rsult y cmrlang yerrr

Nicky said...

ty miss wanie . aminnn ! :)