Wednesday, December 28, 2011

MDF !



hey , how are you ?
:)
Tadi kan , aku chat la ngn member habbo aku , Farihah .
then , tibe2 aku nmpk name MDF kat frend list aku . means that , die on !
wahaha . susah oo nak tau die on ke tak  sebab die slalu je busy .
ye lah kann .. architecture ..
:L
korang tau x MDF tu ape ? bukan nama kayu tuuu lha .
MDF tu  Muhammad Danial Franz . haha .
Penah baca novel Cinta Kontrak tak ?
yang penah tu , korang mesti knl spe MDF .
yang x kenal , better korang pegi bce cepadd ! haha
sebab novel die mmg best gilaa .! ;D
tp xde la smpai gila enn ..

tp mmg best ahh .
spe nak bce boleh klik kat sini .

:)

okay , ni aku nk cite psl kwn aku td ..
bila aku tgk je MDF tu on , aku teros je ckp kt kwn aku tu , Farihah .
aku suroh la die tego mamat tu en . nak tau die kenal tak penulis novel . haha
klo tak , cmne pulak kehidupan die mmg same sgt ngn cite dalam novel tuh .

Dalam novel tu , MDF seorang yang suke pakai sunglasses , hensem , cool, gatal and immature .
haha .
Then , bila MDF approve je aku kat Facebook , aku teros pegi kt Info die , and baca "about me" dia.
yeah ! mmg btol2 same . cara dia post pon sme . LOL .

aku xtau la korang phm tak ape yang aku tulis , sebab aku excited gila dpt jmpe org yang sme dalam novel.
haha ! gila kan ?

Lepas tu , bila aku suroh member aku tanya die kenal tak Nurul Ain Syuhada (penulis novel tu) ,
die ckp yang die tak kenall . huaaa . sedih2 . lol .
then , aku suroh kawan aku tanya die kenal tak Alia Ayrisya tu (wife danial dlm novel)
then die ckp die tak kenal . huarghh  ! makin frust lah akuuu !

bongok lah kau ni Alin* haha . kesah lak aku ?
xD

Mesti korang akan ckp macam ni :
" alaa .. mne tau kan yang Danial Franz tu faker .. die baca sinopsis novel tu , dan rasa tertarik nak buat name tu kat FB "

kan3 ? ade tak ?

okay , mai aku jawab soklan korang tuh .

Aku pon mula2 mmg rase cm tu jugak . tapi bila aku tgk member2 opis die post kat wall die , aku x rase pulak yang dia tu faker . Siap panggil nama die lagi . hurm .. aku pon tak tau lah ..

ook lah , aku nak stop kat sini .. gotta go . chaow ~



p/s : klo korang nak tau dia fake ke tak , korang add la dia kat FB . lol .
mempromote plk .