Saturday, December 17, 2011

Last day.



Hello berk . 
how are you ?
haha .
yeah , i've change my template . oh yeah !
knp tukar ? sebab dah bosan tgk template lama . ^^
hehe .
btw , today is the last day for my tuition .
sobs3*
dah tak boleh jmpe dorang . 
huarghh ~ will miss you guys .
T_T

dah la kawan aku tak datang . dah tau hari ni last day , tak datang jugak .
haprak tol lerH.
adeSs .
then , tadi aku buat persembahan nasyid .
muahaha . lawak bhai since i never buat persembahan nasyid .

xD

Tu pon terpaksa . kalo tak , jangan harap ah . hua3 .
tapi nasib baik ah bukan solo .
pheww *
nak tau tak aku nyanyi lagu aper ?

ANAK SOLEH.

mula-mula, ustaz aku suruh nyanyi Al-Asmaul Husna,
tapi member2 aku tanak . haha .
sebab dorang tak ingat . ish3 . dasyat tol .
hee
Jadi , dorang suruh la ustaz tu tukar lagu jgk .
kalo tak , dorang tanak datang nanti hari persembahan . (hari ni)
terok , kan ? bhahaha .
*dorang tu termasuk aku jugak lah ^^*
Tapi yang sedih nye , aku tak ingat pon lirik . sah kan nak ingat lirik ,
lagu tu pon aku tak penah dengar ! adoii .
mana tak nye , aku bukan suka layan nasyid ni . Hee .
So , terpaksa lah aku hafal lirik tu semalam . ( Jumaat )
Sambil dengar , sambil edit blog . hua3 .
nasib baik ingat .
lagu die senang gila . best plk tuh . nasib baik lah kann .

okay lah . that's all for now .
i gotta go .
bye dear .
muahmuah*
:p





No comments :