Tuesday, December 13, 2011

Jom buat duit dengan churp churp.


Oraitt . hari ni aku nk ckp psl duit .
ape itu duit ? klo x phm , sah ko gila .
hee . lek2 . just kidding bro*
sume org perlukan duit dan mahukan duit , en ?
tambah-tambah lagi zaman skang ni . sume org perlukan duit .
nak berak pon kene pakai duit , kan beb?
okayh . meh aku bg tips cm ne nk dptkan duit tnpa BERPELUH-PELUH.
nak tak ?
klo tak nk , blah la . hehe .
gurau2 . klo yang tak nak tu , bace je . nanti kamu akan nak jugak .
yang mmg dah nak tu , meh sini bace ^^,

ok , ni aku nk bagitau psl web churpchurp . penah dgr tak ?
eh2 , bukan yang bunyi burung tuu ..
web ni yang nama churpchurp . adeii =.='
ok , kalau nk buat , ikot step ni ye ^^
okay , sebelum tu , click bawah ni satt :)


Hehe .

oraitt . mula-mula , daftar dulu kt sini :)

okeh , dh daftar ?
good2 . skang ni , korang click sign in with facebook atau sign in with twitter .
suke hati korang la berkenan yang mana satu . Hee

Then , korang tulis la email dan password korang tu ~
lps tu , click allow .
lepas tu, pegi kat sini :
Authorize With Facebook > Authorize With Twitter (kalo ada) kalo tak da, skip je .
Then , kne isi mklumat korang dengan BETOL . Jgn tipu-tipu.!
pastu , tekan UPDATE .
and , you're done ! :D


lps tu , g kt setting , isi profile korang .
okayh . tamatlah ceramah saya pada hari ni !
Sekian, terima kasih :p


No comments :